بیانیه مشترک بسیج دانشجویی

نویسنده: فناوری اطلاعات.

بیانیه مشترک بسیج دانشجویی دانشگاه‌های بزرگ استان مازندران درپی انتقال پایتخت رژیم صهیونیستی به قدس شریف، متن بیانیه به شرح زیر می باشد:

بسم الله القاصم الجبارین

«أَوْرَثْنَا الْقَوْمَ الَّذِينَ كَانُوا يُسْتَضْعَفُونَ مَشَارِقَ الْأَرْضِ وَمَغَارِبَهَا الَّتِي بَارَكْنَا فِيهَا ۖ وَتَمَّتْ كَلِمَتُ رَبِّكَ الْحُسْنَىٰ عَلَىٰ بَنِي إِسْرَائِيلَ بِمَا صَبَرُوا ۖ وَدَمَّرْنَا مَا كَانَ يَصْنَعُ فِرْعَوْنُ وَقَوْمُهُ وَمَا كَانُوا يَعْرِشُونَ:
 طایفه‌ای را که فرعونیان ذلیل و ناتوان می‌داشتند وارث مشرق و مغرب با برکت گردانیدیم و آن سخن و وعده نیکوی خدای تو بر بنی‌اسرائیل تحقق یافت به پاداش صبری که کردند، و آنچه را فرعون و قومش می‌ساختند و می‌افراشتند، ویران نمودیم.»(اعراف/۱۳۷)

پیش گفتار:
پس از برجام در سال ۲۰۱۵، رژیم جعلی اسرائیل اعلام کرد هیچ نگرانی در مورد جنگ بین ایران و اسرائیل نخواهد بود و امنیت کشور اسرائیل برای ۲۵ سال آینده تضمین است. اما رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) در پاسخی دندان شکن به این نطق کذایی، در یکی از سخنرانی هایشان فرمودند: «من به شما اول می‌گویم اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید دوم اینکه در این دوره ایران روح مبارزه و جدیت و جهاد را حفظ خواهد کرد، شما هر لحظه نگران خواهید بود.»
ایشان در ۲۴ آذر ۱۳۹۵ نیز این جمله را تکرار نمودند و خاطر نشان کردند: «رژیم صهیونیستی همچنانکه قبلاً گفته‌ایم به شرط مبارزه همگانی و متحد فلسطینی‌ها و مسلمانان با صهیونیستها در ۲۵ سال آینده وجود خارجی نخواهد داشت.»

👇اما بعد...

با اعلام انتقال پایتخت رژیم جعلی صهیونیستی و به رسمیت شناختن این عمل نابخردانه توسط رئیس جمهور آمریکا، باری دیگر لکه ننگی بر انبوه افتضاحات استکبار جهانی افزوده شد و سبب این گردید که تا ابد فلسطین قلب تپنده جهان اسلام باقی بماند و ذلتی دیگر برای اسرائیل که انقدر خود را خار و ذلیل می‌داند که دولت آمریکا برایش تصمیم گیری کند.
💢ترامپ ملعون با این عمل بدور از عقل با قطعنامه‌های سازمان ملل، عرف بین‌الملل، تعهدات خود و موازین حقوق بشر و از تمام اینها گذشته بدور از دایره انسانیت، براندک امیدی که برخی جریانات و حاکمان ساده‌اندیش عربی برای مذاکره و تشکیل ۲ دولت داشتند خط بطلان کشید و کار جبهه حزب الله را تسهیل نمود. اما دریغ از اینکه با این اقدامات ابلهانه در وضعیت قدس شریف هیچ تغییری ایجاد نخواهد شد و به اراده لایزال الهی، مسلمانان متحد و آزادی خواهان جهان، بیش از هر زمان دیگر در کنار ملت مظلوم فلسطین، برای آزادی قدس و سرزمین فلسطین مصمم‌تر و آتش انتفاضه جدید، شعله‌ور‌ تر خواهد شد.
ضمن محکوم نمودن این اقدام مذبوحانه، امید آن می‌رود که با استمداد از نصرت الهی، دنیای اسلام باهوشیاری در این آزمون تاریخی و سرنوشت‌ساز، نویدبخش پیروزی نزدیک و بزرگ برای مسلمانان با نابودی رژیم نامشروع صهیونیستی شوند.

امضا کنندگان:
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ساری
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه نوشیروانی بابل
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه مازندران
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه شمال آمل
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آيت الله آملی
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بابل
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بابل
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی قائمشهر
◀️ بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی محمودآباد

© Islamic Azad University - Mahmudabad Branch. Developed by: College Group, 2014. All rights reserved.