انتخاب واحد نیمسال دوم 97-96

نویسنده: فناوری اطلاعات.

اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال دوم 97-96

بدین وسیله انتخاب واحد نیمسال دوم 97-96 به شرح ذیل اعلام می گردد لذا مطالعه دقیق این اطلاعیه و رعایت مفاد آن الزامی است.

الف) نکات مورد توجه آموزشی:

1. انتخاب واحد برای کلیه ی رشته ها از تاریخ 96/11/07 الی 96/11/12  انجام خواهد شد.

2. بر اساس برنامه ریزی انجام شده انتخاب واحد منحصراً به صورت اینترنتی به نشانی  www.iaumah.ac.ir  بوده، لذا از مراجعه حضوری به دانشگاه خودداری فرمایید.

3. داشتن آگاهی کامل از وضعیت تحصیلی (شامل تعداد ترم های مشروطی، تعداد واحد های گذرانده شده، معدل کل و ...) از ضروریات امر تحصیل می باشد. لذا لازم است از طریق سایت اینترنتی موضوع را پیگیری و اطلاع کامل حاصل نمایید.

4. در صورتی که احتمال میدهید با انتخاب دروس بیشتر مشروط میشوید، تعداد واحد های کمتری را انتخاب نمایید تا در روند تحصیلی شما خللی ایجاد نشود. همچنین با مدیر محترم گروه مربوطه ارتباط نزدیک داشته و چگونگی پیشرفت تحصیلی در مقاطع بالاتر را جویا شوید. چرا که ادامه تحصیلی دانشجویان در مقاطع بالاتر (کارشناسی ارشد، دکتری) مایه افتخار و سرافرازی دانشگاه خواهد بود.

5. دانشجویان دوره‌ای می توانند تا سقف " 20 واحد" و در صورت داشتن معدل" بالای 17" با تأیید گروه آموزشی تا سقف" 24" واحد انتخاب نمایند و انتخاب کمتر از" 12 واحد" مغایر با آیین نامه آموزشی است .

6. دانشجویان نظام دوره‌ای مشروطی " معدل کمتر از 12" فقط می توانند با رعایت سایر مقررات تا سقف "14" واحد و در صورت عدم رعایت و انتخاب بیش از سقف مجاز، آموزش در هر مرحله ای از تحصیل که اطلاع یابد برابر مقررات اقدام به حذف واحد ها تا سقف مجاز نموده و وجه شهریه هم به هیچ وجه مسترد نخواهد شد.

7. دانشجویان(ترم آخرکه با اخذ 24 واحد، بدون احتساب اندیشه های و وصایای حضرت امام (ره )وآشنایی با قرآن کریم )فارغ التحصیل میشوند بدون رعایت پیش نیاز و شرط معدل (مشروطی) و با رعایت سایر مقررات آموزشی، می توانند ضمن ارتباط با مسئول رشته مربوطه و پس از صدور مجوز لازم نسبت به اخذ 24 واحد درسی اقدام نمایند.

8. دانشجویان در انتخاب دروس دقیقاً پیش نیاز و هم نیاز را رعایت نموده در غیر این صورت عواقب ناشی از آن به عهده دانشجو بوده و شهریه پرداختی نیز مسترد نخواهد شد.

9. با توجه به سر فصل هایی که در اختیار دانشجویان محترم می باشد با توجه به کد درس رشته خود، نسبت به انتخاب دروس عمومی، پایه، تخصصی و ... اقدام و سعی شود. بر اساس سال ورودی خود نسبت به انتخاب دروس اقدام و از انتخاب دروس با سایر ورودی ها خودداری شود.( رعایت ترم بندی)

10. دانشجویانی که وضعیت تحصیلی آنان طوری است که برابر ماده 46 آیین نامه آموزشی امکان ادامه تحصیل برایشان میسر نیست و مشمول اخراجی می باشند اقدام به انتخاب واحد ننمایند و در صورت انتخاب واحد هیچ گونه مسئولیتی متوجه آموزش نخواهد بود و آموزش برابر مقررات در هر مرحله از تحصیل که اطلاع یابد اقدام به حذف کلیه دروس نموده و شهریه پرداختی نیز مسترد نخواهد شد.

11. انتخاب واحد طبق جدول زمانبندی الزامی است.

- شروع و اتمام رسمی کلاس ها:                                        96/11/14 الی 97/03/24
- زمان حذف و اضافه از تاریخ:                                               96/11/28 الی 96/12/03
- امتحانات از تاریخ :                                                              97/03/27 الی 97/04/07

12.تأکید می شود دانشجویان عزیز 10 (ده) روز بعد از پایان رسمی انتخاب واحد حتماً به سایت دانشگاه جهت اطلاع از آمار وضعیت تغییرات و جابه جایی دروس انتخابی خودشان به علت حد نصاب نرسیدن کلاس ها و همچنین جابه جایی ساعت امتحان مراجعه نمایند.

تذکرات مالي

1-قبل از انتخاب واحد مي بايستي بدهي ترم هاي گذشته و شهريه ترم جاري واريز گردد و پرداخت بدهی ترم های گذشته
اعم از کسری واریزی، چک و سفته وصول نشده قبل از اخذ دروس الزامی است.دانشجویان می بایستی پس از محاسبه کل شهریه (ثابت و متغییر) و واریز آن به روش پرداخت الکترونیکی از سایت دانشگاه، نسبت به اخذ دروس اقدام نمایند.

2-تاريخ پيگيري تخفيفات دانشجوئي از 97/01/02 الي 97/02/20 مي باشد لذا دانشجوياني که پس از اين تاريخ مراجعه نماييند ترتيب اثر داده نخواهد شد.

3-هزينه شهريه متغير براي افرادي که ميخواهند با چک اقدام نمايند به صورت :

با چک : دو ماهه به تاريخ 96/12/15 يا 97/01/20 در وجه صندوق رفاه دانشگاه آزاد اسلامي محمود آباد.

بدون چک: چک ضمانتي به مبلغ %120 مبلغ شهريه و در چهار قسط در وجه صندوق رفاه دانشگاه آزاد اسلامي محمود آباد و بدون تاريخ.

4-نامه هاي دريافتي از اداره بنياد شهيد و امور ايثارگران شهرستان محمودآباد را تا تاريخ 96/11/15 به امور شهريه تحويل دهيد.

به طور کلی مفاد این اطلاعیه به عنوان ابلاغ رسمی به دانشجویان بود، در صورتی که مغایر مفاد آن انتخاب واحد صورت گیرد صرف انتخاب واحد و داشتن تأییدیه رایانه ای سلب مسئولیت نخواهد کرد و آموزش در هر مرحله ای که اطلاع یابد برابر مقررات اقدام به حذف واحدها نموده و در این صورت هیچ گونه مسئولیتی متوجه دانشگاه نخواهد بود و وجهی هم مسترد نخواهد شد و علیهذا آموزش دانشگاه فقط به صلاح و موفقیت و بهبود وضعیت تحصیلی و علمی دانشجویان این مرکز می اندیشد و این بهبود تحقق نمیابد مگر اینکه الفبای اولیه آموزش یعنی" مقررات، مشارکت و همکاری" حاکم باشد و ما به رعایت مقررات، نظم، مشارکت و همکاری هر چه بیشتر نیازمند بوده و رجاء واثق داریم که با سعه صدر در برخود با مشکلات یار و یاور ما خواهید بود.

ستاد انتخاب واحد

© Islamic Azad University - Mahmudabad Branch. Developed by: College Group, 2014. All rights reserved.